LUS op sonsbeekmarkt

Gepubliceerd op 24 juni 2018 om 14:16

*** PERSBERICHT ***

 

De Sonsbeekmarkt bestaat vijf jaar. LUS feliciteert de leukste markt van Arnhem met dit lus-trum. De bedenker van de LUS designtassen, Leo Otten uit Arnhem, is al jaren een van de vaste bezoekers. Hij geeft daarom een cadeautje weg. Op 4 juni verloot hij tijdens de Sonsbeekmarkt een van zijn tassen, gevuld met allerlei biologische, duurzame en ambachtelijke producten die op de markt te koop zijn. Je kan meedoen door te liken en te delen op Facebook.

 

Op 4 juni zijn er verschillende tassen te bewonderen. En te bestellen. Want LUS is ook duurzaam en ambachtelijk. Het idee en de ontwerpen zijn van Leo Otten die in het dagelijks leven een eigen bouwbedrijf heeft. LUS is echte Arnhemse ambacht. Otten ontwikkelt LUS samen met ontwerpster Mieke Lucia en enkele jonge kunstenaars. Door een handig ontwerp is LUS te gebruiken als rugzak, koerierstas, fietstas of boodschappenkarretje 2.0. De tassen hebben praktische draagbanden. LUS is ideaal om dossiers in te vervoeren, timmergereedschap, schoolboeken, toiletartikelen, alles voor een stedentrip, een laptop of boodschappen van de Sonsbeekmarkt.

 

Voor meer informatie over LUS, kijk op www.LUSvoorhetoog.nl Kijk bij LUS op Facebook voor foto’s van eerdere bezoeken van LUS aan de Sonsbeekmarkt. De Sonsbeekmarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. De vrolijke markt is elke eerste zondag van de maand in park Sonsbeek in Arnhem. Kijk ook op www.sonsbeekmarkt.nl.

 

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met Leo Otten/Leo Bouwservice, Rozenstraat 42, 6814 EG Arnhem, 0647698069, leobouwen@hotmail.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.