Fraaie & moderne regenton

Een regenton hoeft echt niet lelijk te zijn.
Past in vrijwel iedere tuinstijl.

Bespaar water en ruimte

Bespaar ruimte in de tuin met een smalle regenton.

Verbruik minder leidingwater. 

Duurzaam

Een aluminium regenton met een sterke poedercoating.
Extra duurzaam: afkoppelen van het riool.

De LUS design regenton

LUS je regen? De LUS Regenton is hét antwoord op waterbesparing en de vraag naar een fraai design. Traditionele regentonnen komen vaak een stuk van de regenpijp af te staan. Vaak is hier niet genoeg ruimte voor of komt de ton erg dicht bij een deur of raam te staan. De LUS regenton zo ontworpen dat hij zeer weinig ruimte inneemt en in vrijwel iedere tuin past. Ideaal! De LUS regenton is namelijk een smalle regenton welke aan de muur kan worden bevestigd, zowel verticaal als horizontaal. 

De LUS Regenton is te koop voor particulieren maar ook bij uitstek geschikt voor gemeentelijke, woningbouw, en verduurzamingsprojecten.

Duurzaam de toekomst in

Een duurzame regenton van aluminium met een modern en praktisch design. De perfecte oplossing om ruimte en water te besparen.
Met de LUS regenton verbruik je minder leidingwater, waardoor er minder grondwater opgepompt hoeft te worden. Deze design regenton met sterke kraan maakt het je extra gemakkelijk. Zo zorgen we er samen voor dat de drinkwatervraag niet nog meer stijgt.
Wist je dat je vaak subsidie kunt aanvragen voor waterbesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van een regenton, bij de gemeente? Bekijk de mogelijkheden en vraag subsidie aan bij Gemeente Arnhem

Bestel jouw LUS Regenton

De LUS Regenton is wordt standaard in kleur RAL 7030 geleverd en is beschikbaar in verschillende standaardmaten.
Optioneel komen wij jouw nieuwe design regenton leveren én monteren. Liever een afwijkende maat of kleur? Ook dit is mogelijk op aanvraag.

 

Een praktische, mooie regenton

LUS staat voor innovatief, duurzaam en praktisch design. Deze kenmerken komen dan ook goed tot zijn recht bij deze moderne regenton. De smalle regenton laat zich gemakkelijk plaatsen in iedere tuin, groot of klein en passend bij iedere stijl. 
Een muurmodel regenton met een rechthoekig design zorgt voor maximale watercapaciteit tegen minimale inname van ruimte. De LUS regenton wordt tussen de regenpijp gemonteerd. De aluminium regenton is zeer duurzaam en voorzien van een handige sterke tapkraan. Weg met de lelijke regenton!

Duurzame, handgemaakte design regenton

 Regenton muurmodel: rechthoekige, smalle regenton

 Aluminium regenton met sterke kraan

 Bespaar water en ruimte

 Optioneel inclusief levering en montage

 Ook geschikt voor nieuwbouw- of renovatie projecten

LUS Regenton voor projecten

De LUS Regenton leent zich uitstekend voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten of projecten waarbij wijken worden verduurzaamd. Door op grotere schaal regenwater op te vangen wordt er veel drinkwater bespaart en krijgt verdroging minder kans omdat er minder grondwater opgepompt hoeft te worden. Een extra voordeel is het afkoppelen van de bestaande regenpijpen van het riool waardoor er minder kans is dat het riool bij hevige regenval kan overstromen. De LUS design regenton is door zijn sterke constructie van aluminium ook bij uitstek geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. 

Geïnteresseerd in de LUS Regenton voor jouw project? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

LUS design regenton gemonteerd aan de muur
Leo heeft net een LUS regenton gemonteerd en test de kraan.

Jouw LUS regenton inclusief montage

Koop je de LUS Regenton? Dan kun je ervoor kiezen om jouw regenton te laten bezorgen of om jouw regenton te laten bezorgen én monteren. Snel en gemakkelijk. 

Wij maken een afspraak wanneer we bij je langskomen. Bij aankomst bespreken we samen wat de gewenste plek is voor jouw nieuwe LUS regenton. Wij zorgen voor een vakkundige en vlotte installatie tussen de regenpijp. Wanneer gewenst is het ook mogelijk om het systeem af te koppelen van het riool voor een extra duurzame installatie. 

Uiteraard zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Wij zullen de regenton, de werking van de kraan en alle aansluitingen goed controleren en laten jouw buitenruimte bezemschoon en netjes achter. Wel zo prettig! 

Inspiratie: Geplaatste LUS regentonnen

Wat jouw stijl ook is, de smalle regenton van LUS is in iedere tuin in te passen. Verticaal of horizontaal, het kan allemaal! Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om jouw LUS regenton geheel op maat te laten maken, perfect passend bij jouw wensen. 

Bekijk hier foto's van reeds geplaatste LUS regentonnen. Klik in de rechterbovenhoek om in groot formaat de foto's te kunnen bekijken. 


Veelgestelde vragen over de LUS regenton

Lees hier het antwoord op veelgestelde vragen over de LUS regenton. Klik op een vraag om het antwoord open te klappen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. 

1. Hoe kan ik de LUS regenton bestellen?

Bestel eenvoudig jouw LUS regenton naar wens op onze website. De LUS design regenton is standaard verkrijgbaar met een inhoud van 90 liter, 125 liter en 180 liter. Betalen kan via IDeal of neem contact op voor een offerte op maat. Kies vervolgens voor ophalen in Arnhem, laten bezorgen of laten bezorgen & monteren.

2. Waarom kiezen voor een smalle regenton?

De LUS regenton is een zeer smalle regenton. Deze bespaart je zo niet alleen water, maar ook heel veel ruimte. Omdat de regenton aan de muur komt te hangen tussen de regenpijp en een slanke bouw heeft, ziet deze design regenton er niet alleen heel mooi uit, maar ook heel erg praktisch. De ideale regenton voor een kleine tuin.

3. Kan ik subsidie aanvragen voor het plaatsen van een duurzame regenton?

Ja, dat kan in veel gevallen! Vraag naar de mogelijkheden bij jouw gemeente. Voor de gemeente Arnhem kun je meer informatie vinden en subsidie aanvragen via de website van Arnhem klimaatbestendig.

4. Ik heb een hele kleine tuin, kan ik de LUS regenton hier plaatsen?

In de meeste gevallen kan de LUS regenton geplaatst worden. Juist omdat deze moderne regenton zeer smal is. In sommige gevallen plaatsen wij ook wel een regenton aan de voorzijde van een woning. Twijfel je nog? Neem dan vooral contact met ons op, wij bekijken graag een aantal foto's van de tuin om te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn. 

5. Van welk materiaal is deze regenton gemaakt?

Onze duurzame regenton is geheel handgemaakt van duurzaam aluminium. Oersterk en degelijk. Door de extra sterke RAL poedercoating wordt de levensduur van de regenton nog eens extra verlengd.

6. In welke kleuren poedercoating kan ik de regenton bestellen?

De LUS regenton komt standaard in kleur RAL 7030 Steengrijs welke in de meeste tuinen heel mooi uitkomt. Op aanvraag is het mogelijk om iedere andere RAL kleur te kiezen tegen een meerprijs. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe regenton altijd goed past bij de stijl van jouw tuin en huis.

7. Ik wil eigenlijk een grotere regenton met meer inhoud, kan dat?

Ja, dat kan zeker. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken ook graag LUS regentonnen geheel op maat.

8. Ik wil mijn LUS regenton afkoppelen van het riool, kan dat?

Ja, dat kan zeker. Het afkoppelen van het riool valt onder waterbesparende maatregelen en zorgt ervoor dat het riool bij zware regenval minder snel kan overstromen.

Mocht je kiezen voor onze montageservice, dan kunnen wij het afkoppelen van het riool direct voor je in orde maken. Vraag ook meteen naar de mogelijkheden om subsidie aan te vragen bij je gemeente. Vaak is dit mogelijk, scheelt weer!

9. Kan ik zakelijk meerdere LUS regentonnen bestellen voor projecten?

Ja, dit is zeker mogelijk. Neem contact op met LUS om de mogelijkheden te bespreken. Deze duurzame regenton is door zijn sterke bouw bij uitstek geschikt voor nieuwbouw- en/of renovatieprojecten.

10. Hoe ga ik met mijn regenton om in de winter bij vorst?

Wij adviseren om de regenton bij vorst leeg te laten lopen. Zorg er tevens voor dat het kraantje open blijft staan. Zo voorkom je schade door eventuele ijsvorming.

11. Heeft deze regenton een kraan?

Ja, deze moderne regenton is voorzien van een sterke en gemakkelijk te gebruiken kraan.

12. Kan ik de LUS regenton ook laten plaatsen?

Ja dat kan zeker. Je kiest gemakkelijk of je jouw regenton in Arnhem komt ophalen, laat bezorgen of dat je hem laat bezorgen en monteren. Wij zullen snel en vakkundig, op afspraak, jouw nieuwe regenton netjes monteren.

13. Wat is de levertijd van de LUS regenton?

De standaard levertijd bedraagt +- 6 weken, wanneer de regenton van jouw keuze niet op voorraad is.