Fraaie & moderne regenton

Een regenton hoeft echt niet lelijk te zijn.
Past in vrijwel iedere tuinstijl.

Bespaar water en ruimte

Bespaar ruimte in de tuin met een smalle regenton.

Verbruik minder leidingwater. 

Duurzaam

Een aluminium regenton met een sterke poedercoating.
Extra duurzaam: afkoppelen van het riool.

De LUS design regenton

LUS je regen? De LUS Regenton is hét antwoord op waterbesparing en de vraag naar een fraai design. Traditionele regentonnen komen vaak een stuk van de regenpijp af te staan. Vaak is hier niet genoeg ruimte voor of komt de ton erg dicht bij een deur of raam te staan. De LUS regenton zo ontworpen dat hij zeer weinig ruimte inneemt en in vrijwel iedere tuin past. Ideaal! De LUS regenton is namelijk een smalle regenton welke aan de muur kan worden bevestigd. 

De LUS Regenton is te koop voor particulieren maar ook bij uitstek geschikt voor gemeentelijke, woningbouw, en verduurzamingsprojecten.

Duurzaam de toekomst in

Een duurzame regenton van aluminium met een modern en praktisch design. De perfecte oplossing om ruimte en water te besparen.
Met de LUS regenton verbruik je minder leidingwater, waardoor er minder grondwater opgepompt hoeft te worden. Deze design regenton met sterke kraan maakt het je extra gemakkelijk. Zo zorgen we er samen voor dat de drinkwatervraag niet nog meer stijgt.
Wist je dat je vaak subsidie kunt aanvragen voor waterbesparende maatregelen, waaronder het plaatsen van een regenton, bij de gemeente? Bekijk de mogelijkheden en vraag subsidie aan bij Gemeente Arnhem

Bestel jouw LUS Regenton

De LUS Regenton is in verschillende standaardmaten verkrijgbaar. Optioneel komen wij jouw nieuwe design regenton leveren én monteren. Liever een afwijkende maat of kleur? Ook dit is mogelijk op aanvraag.

 

Een praktische, mooie regenton

LUS staat voor innovatief, duurzaam en praktisch design. Deze kenmerken komen dan ook goed tot zijn recht bij deze moderne regenton. De smalle regenton laat zich gemakkelijk plaatsen in iedere tuin, groot of klein en passend bij iedere stijl. 
Een muurmodel regenton met een rechthoekig design zorgt voor maximale watercapaciteit tegen minimale inname van ruimte. De LUS regenton wordt tussen de regenpijp gemonteerd. De aluminium regenton is zeer duurzaam en voorzien van een handige sterke tapkraan. Weg met de lelijke regenton!

Duurzame, handgemaakte design regenton

 Regenton muurmodel: rechthoekige, smalle regenton

 Aluminium regenton met sterke kraan

 Bespaar water en ruimte

 Optioneel inclusief levering en montage

 Ook geschikt voor nieuwbouw- of renovatie projecten

LUS Regenton voor projecten

De LUS Regenton leent zich uitstekend voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten of projecten waarbij wijken worden verduurzaamd. Door op grotere schaal regenwater op te vangen wordt er veel drinkwater bespaart en krijgt verdroging minder kans omdat er minder grondwater opgepompt hoeft te worden. Een extra voordeel is het afkoppelen van de bestaande regenpijpen van het riool waardoor er minder kans is dat het riool bij hevige regenval kan overstromen. De LUS design regenton is door zijn sterke constructie van aluminium ook bij uitstek geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte. 

Geïnteresseerd in de LUS Regenton voor jouw project? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

LUS design regenton gemonteerd aan de muur