Voor binnen & buiten

Het LUS Bankje is geschikt voor zowel binnen als buiten. Wel zo makkelijk. 

Oersterk & duurzaam

Vrijwel onverwoestbaar en zeer sterk. Duurzaam metaal en hout voor een lange levensduur. 

Veelzijdig

Drie onderdelen om met elkaar te combineren & gemakkelijk te stapelen. 

Over het LUS Bankje

LUS je pauze? Ga er dan lekker bij zitten op dit speelse veelzijdige bankje. Het LUS bankje bestaat uit 3 onderdelen; twee metalen krukjes en 1 sterke houten zitting.
Het LUS bankje is haast onverwoestbaar en daarmee ideaal voor binnen én voor buiten.
De LUS Bankjes zijn zeer populair als fraai design element in de woonruimte, als terras bankje, op festivals en evenementen of natuurlijk als tuinbankje. Standaard is er het LUS bankje oranje en het LUS bankje zwart. Afwijkende kleuren of een uitsnede in het metaal van een logo zijn altijd mogelijk op aanvraag. 

Plankje + krukjes = praktisch

Alle onderdelen van het LUS Bankje zijn natuurlijk ook los van elkaar te gebruiken en/ of te combineren met meerdere LUS Bankje onderdelen. Zo maak je jouw eigen creatieve én praktische samenstellingen voor thuis, op een evenement of bijvoorbeeld voor jouw winkel. De krukjes van het LUS Bankje laten zich gemakkelijk stapelen voor eenvoudig opruimen of vervoeren. LUS Bankje op jouw evenement? De LUS Bankjes zijn ook te huur.

Bestel jouw LUS Bankje

Het LUS Bankje is in verschillende standaardmaten en- kleuren verkrijgbaar. Liever een afwijkende kleur of huren? 
Ook dit is mogelijk op aanvraag.

LUS Bankjes huren?

Op zoek naar sterke en praktische zitmeubels voor jouw kleine festival of evenement? De LUS Bankjes zijn ook te huur! Snel en gemakkelijk opgezet, zeer sterk en een leuk en speels design. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.