De Moderne Regenton: voor een Stijlvolle en Duurzame Tuin

Gepubliceerd op 30 november 2023 om 14:57

Je kent ze wel….die standaard regentonnen. Vaak zijn ze groot, staan ze in de weg, zijn ze lelijk en gaan ze ook nog eens snel kapot.

Als huiseigenaar met oog voor stijl én duurzaamheid ben je wellicht op zoek naar een regenton die meer biedt dan de standaard varianten. Maar welke regenton opties zijn er dan wel?

Gelukkig komen er steeds meer mooie regentonnen op de markt, waaronder onze eigen LUS Regenton. Geboren, ontworpen en gemaakt in Arnhem.

In dit artikel duiken we dieper in op de voordelen van deze moderne en smalle regenton. Een innovatieve en stijlvolle oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan waterbesparing.

Moderne LUS regenton verticaal aan de muur

Duurzaamheid in de Tuin:
Een Stap Verder met een Moderne Regenton

Weg met de lelijke regenton! Het kan ook anders. Naast dat het opvangen van regenwater natuurlijk past in een duurzame tuin, wil je ook dat jouw regenton lang meegaat, praktisch is in gebruik en natuurlijk stijlvol is.

Er zijn inmiddels verschillende mooie en moderne regentonnen op de markt gebracht. De LUS regenton is er een van. We vertellen je graag meer over de voordelen van deze moderne aluminium regenton.

1. Bespaar ruimte in stijl: De trend van de smalle regenton

De LUS Regenton valt op vanwege zijn slanke en stijlvolle ontwerp. Geen lomp vat meer in je tuin, maar een eigentijdse toevoeging die naadloos aansluit bij jouw smaak en tuininrichting.

Standaard regentonnen staan vaak een stuk van de regenpijp af waardoor deze niet gemakkelijk zijn in te passen in kleinere tuinen.

Omdat de LUS regenton tussen de regenpijp aan de muur wordt bevestigd, bespaar je enorm veel ruimte in de tuin. De smalle regenton van LUS is daarnaast zowel verticaal als horizontaal te plaatsen, zodat de beschikbare ruimte nog slimmer kan worden benut!

Het rechthoekige design zorgt voor maximale opvangcapaciteit tegen een minimale inname van ruimte. Een moderne oplossing voor een bekend probleem.

LUS moderne regenton in achtertuin met gieter

Slim ruimtegebruik 

Ideaal voor kleinere tuinen, patio's of balkons vanwege het compacte ontwerp.

Modern & Stijlvol

Past naadloos in diverse stijlen vanwege het slanke en stijlvolle ontwerp.

Flexibel te plaatsen

Kan eenvoudig worden geplaatst in smalle gangen, hoeken of naast gebouwen. 


2. Een moderne regenton met een lange levensduur

Bij de aanschaf van een regenton let je natuurlijk ook goed op de gebruikte materialen en de levensduur. Hoe langer de ton meegaat, hoe duurzamer.

De LUS regenton is gemaakt van sterk aluminium en wordt geheel met de hand gemaakt. De regenton wordt tevens van een vrijwel onverwoestbare poedercoating voorzien waarmee de levensduur van de regenton nog verder wordt verlengd. Een sterke en slim geplaatste tapkraan zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk water kunt tappen om te gebruiken.

De LUS regenton is dusdanig sterk dat deze zelfs wordt toegepast bij verschillende projecten in de openbare ruimte.

LUS regentonnen voorraad achter in busje

3. Duurzaam water besparen, waarom?

Waterbesparing is niet alleen goed voor het milieu, maar natuurlijk ook voor je portemonnee!

Door gebruik te maken van een regenton verbruik je minder leidingwater. Was bijvoorbeeld de auto en sproei de tuin met het opgevangen regenwater. Wist je dat regenwater ook nog eens veel beter is voor je kamer- en tuinplanten? Dit komt omdat het water geheel vrij is van chemicaliën zoals chloor.

Door het gebruik van regentonnen hoeft er minder grondwater opgepompt te worden, wat gunstig is voor het milieu en onze waterreserves.
Als meer mensen een regenton zouden plaatsen zorgen we er samen voor dat de vraag naar drinkwater niet nog verder stijgt. Verdroging krijgt zo minder kans!

4. Tijdloze schoonheid: de moderne regenton van LUS

Ongeacht jouw tuinstijl, de moderne regenton van LUS is een veelzijdige en duurzame toevoeging die moeiteloos in iedere tuin is in te passen. Of je nu een strakke tuin, een weelderige bostuin of een kleine stadstuin hebt. 

Wist je dat de LUS regenton zowel verticaal als horizontaal geplaatst kan worden? Dit geeft meteen extra plaatsingsmodelijkheden. 

De LUS Regenton biedt een tijdloze schoonheid die geheel naar eigen smaak is aan te passen; voor de poedercoating is het mogelijk om jouw regenton in iedere RAL kleur te laten coaten.

LUS regenton horizontaal geplaatst

5. Gemakkelijke installatie met onze montageservice

Snel en gemakkelijk gebruik maken van jouw nieuwe LUS regenton? Laat jouw regenton dan bezorgen én installeren met onze montageservice.

Wij zorgen voor eens snelle en vakkundige installatie en aansluiting tussen de regenpijp op de door jouw gewenste plek. Afkoppeling van het riool is hierbij ook mogelijk. 

Liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Haal jouw bestelde LUS regenton gratis op in Arnhem of laat jouw regenton bezorgen.

 

LUS regenton wordt gemonteerd door Leo

LUS jij ook wel een moderne regenton?

Klaar om je tuin duurzamer te maken en te genieten van de voordelen van de LUS Regenton? Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit vandaag nog.

Klik hier om jouw LUS Regenton te bestellen en maak een bewuste keuze voor een groenere toekomst! De LUS regenton is standaard beschikbaar met een inhoud van 90 liter, 125 liter en 180 liter.  

Vragen over de LUS regenton of heb je speciale wensen of leuke ideeën?

Neem dan vooral contact met ons op.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.